Segueix-nos:
Truca'ns: +34 604 828 229

SOBRE NOSALTRES

Som líders en sistemes de protecció solar

L'àmplia varietat de sistemes de protecció solar per a exteriors desenvolupada per Inter tendals s'adapta a les necessitats de les terrasses d'habitatges i negocis per contribuir al benestar dels usuaris, a l'eficiència energètica de l'espai ia la rendibilitat de les empreses que decideixen confiar en nosaltres.

25

Anys de
Experiència

Pèrgoles a mida

Pèrgoles corredisses

Tendals

Velas

Estructures modulars

Para-sols

Tancaments

Cobertes de piscina

Correu electrònic

intertoldoslloret@yahoo.es

Contacta'ns

+34 604 828 229

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS?

Raons per les quals els nostres clients ens trien!

Els sofisticats dissenys, l'àmplia gamma cromàtica i de teixits tècnics, i la possibilitat de domotització de la pràctica totalitat dels sistemes, converteixen els sistemes d'Inter tendals en el resultat perfecte en anys de investigació en estètica i comoditat.

Professionals experimentats

La nostra empresa compta amb professionals experimentats que combinen la seva destresa manual amb l'ús de tecnologies capdavanteres per aconseguir resultats atractius

Serveis industrials fiables

Els nostres productes d'alta qualitat i serveis personalitzats estan dissenyats per cobrir totes les vostres necessitats. ... tendals resistents i fiables durant molts

Atenció al client personalitzat segons necessitats

El servei al client personalitzat cerca proporcionar experiències al client que s'adaptin a les vostres necessitats i preferències individuals.
whatsapp